• Telpon: 86-755-23501255 
  • E-mail: sales@gtpcb.com

    We are pabrik PCB Fab + Majelis

    produk nutupi luwih saka 100 negara lan wilayah ing produk donya nutupi luwih saka 100 negara lan wilayah ing donya
    • Pengolahan PCB

      Pengolahan PCB

      3/3mils multilayers/HDI/impedance controlled/flexible/ENIG
    • Majelis PCB

      Majelis PCB

      7 SMT lines/0201 SMD/x-Ray BGA/AOI/Through hole soldering
    • Test Listrik

      Test Listrik

      Programming/In-circuit Test/Function Test/Burn In Test
    • Majelis Product

      Majelis Product

      Final product assembly lines/Plastic and metal parts sourcing

    Layanan &

    produk nutupi luwih saka 100 negara

    Babagan awake dhewe

    19 taun fokus ing bangunan Paint lan kayu kemul

    Golden Triangle PCB & Teknologi Ltd iki diadegaké ing taun 2004 minangka sawijining perusahaan layanan PCB lengkap specialized ing campuran dhuwur, kurang / volume medium lan prototype siji cepet kanggo R & D. Kita produk sing digunakake digunakake ing telekomunikasi, aplikasi komputer, kontrol industri, dhuwur - mburi electronics konsumen, medical perawatan, produk militèr lan sapiturute Uga, kanggo sumber nilai ditambahaké, kita bisa uga sumber layanan EMS, nyediakake dening cabang perusahaan kita ing Wuhan , Langkawi Hubei.

    We are pabrik PCB Fab + Majelis

    produk nutupi luwih saka 100 negara lan wilayah ing produk donya nutupi luwih saka 100 negara lan wilayah ing donya
    • A Bahan +

      A Bahan +

      High class PCB laminates/Original electronic components/Other parts
    • Facilities Lanjut

      Facilities Lanjut

      Samsung SMT mounter(75,000chips/hr)/x-Ray/AOI/Automatic programming/Electrical test
    • 3 Kritis QC

      3 Kritis QC

      Incoming material/In-process quality control/Outgoing quality assurance
    • 100% Test

      100% Test

      All boards will be tested (ICT/FCT/Temp./Humidity/Drop/Vibration) before delivery.

    Partners Trusted

    produk nutupi luwih saka 100 negara lan wilayah ing produk donya nutupi luwih saka 100 negara lan wilayah ing donya
    • 01
    • 01-1
    • 01-2
    • 01-3
    • 01-4
    • 01-5
    • 01-6
    • 01-7
    • 01-8