Опрема - Златен Триаголник PCB & технологии копродукции, Ltd
 • Phone: 86-0755- 85275761
 • Е-пошта: sales@gtpcb.com

  опрема

  1-чистење-соба

  Соба за чистење

  2-хемиско-чистење-Line

  Хемиско чистење линија

  3-AOI

  ДУП

  4-дупчење-машина

  бормашина

  5-Рутирање-машина

  рутирање машина

  6-PTH

  паратхормон

  7-лемење маска-развој

  Залемени маска Развивање линија

  8-Импеданса-Control-тестирање

  Импеданса контрола тестер

  9-јонски-тестирање

  Јонски контаминација тестер

  10-бакар-дебелина-мерење

  Бакар Дебелина мерења

  11-Две Димензии

  Две Димензии мерни

  12-Ламинатори Машинско

  притискање машина

  产 线 1

  SMT линија

  SMT линија +

  SMT линија

  SMT линија

  SMT линија

  手工 焊接

  SMT линија