• Telefon: 86-755-23501255 
 • E-mail: sales@gtpcb.com

  Ne jemi fabrikë e PCB Fab + Kuvendit

  Produktet e mbuluar më shumë se 100 vende dhe rajone në produktet e botës të mbulojë më shumë se 100 vende dhe rajone në botë
  • Fabrication PCB

   Fabrication PCB

   3/3mils multilayers/HDI/impedance controlled/flexible/ENIG
  • Kuvendi PCB

   Kuvendi PCB

   7 SMT lines/0201 SMD/x-Ray BGA/AOI/Through hole soldering
  • Test elektrike

   Test elektrike

   Programming/In-circuit Test/Function Test/Burn In Test
  • Kuvendi i produktit

   Kuvendi i produktit

   Final product assembly lines/Plastic and metal parts sourcing

  Produkte & Sherbime

  Produktet e mbuluar më shumë se 100 vende

  Rreth nesh

  19 vjet të përqëndrohet në ndërtimin e bojë dhe druri veshje

  Golden Triangle PCB & Technologies Ltd, u themelua në vitin 2004 si një prodhues të plotë të shërbimit PCB specializuar në përzierje të lartë, të ulët / volum të mesme dhe prototipa të shpejta kthesë për R & D. Prodhimet tona janë përdorur gjerësisht në telekomunikacionit, aplikim kompjuterik, kontrollin e industriale, të lartë - fund elektronikës të konsumit, trajtim mjekësor, produkt ushtarak etj Si dhe, për të furnizuar vlerën e shtuar, ne gjithashtu mund të ofrojë shërbime EMS, duke siguruar nga dega e kompanisë tonë në Wuhan , Hubei Province.

  Ne jemi fabrikë e PCB Fab + Kuvendit

  Produktet e mbuluar më shumë se 100 vende dhe rajone në produktet e botës të mbulojë më shumë se 100 vende dhe rajone në botë
  • Një Materiale +

   Një Materiale +

   High class PCB laminates/Original electronic components/Other parts
  • avancuara Facilities

   avancuara Facilities

   Samsung SMT mounter(75,000chips/hr)/x-Ray/AOI/Automatic programming/Electrical test
  • 3 Critical QC

   3 Critical QC

   Incoming material/In-process quality control/Outgoing quality assurance
  • 100% Test

   100% Test

   All boards will be tested (ICT/FCT/Temp./Humidity/Drop/Vibration) before delivery.

  Partners besuar

  Produktet e mbuluar më shumë se 100 vende dhe rajone në produktet e botës të mbulojë më shumë se 100 vende dhe rajone në botë
  • 01
  • 01/01
  • 02/01
  • 03/01
  • 04/01
  • 05/01
  • 06/01
  • 07/01
  • 01-8