Rreth Nesh - Golden Triangle PCB & Technologies Co, Ltd
 • Phone: 86-0755- 85275761
 • E-mail: sales@gtpcb.com

  Rreth nesh

  Golden Triangle Group is a professional PCB manufacture and EMS provider.

  Golden Triangle PCB, founded in early 2004, is a full service PCB manufacturer with over 14 years experience. We are specializing in high mix, low/medium volume and quick turn prototypes for R&D. Our products are widely used in telecommunication, computer application, industrial control, high – end consumer electronics, medical treatment, military product, etc. With over 600 employees in factories, more than 10,000 square meters production area and around 40,000sq.m production capability, it gives us unrivalled supply capabilities in China and assist us in delivering Golden Service levels to our current and future customers at home and abroad.

  1480124079353092

  To supply added value, GT EMS was founded at Wuhan in 2014 with investment of 26 million RMB. Equipped with many first-class equipment and high precision production lines, it specializes in SMT, THT,manual welding and box building aiming to become a world known EMS provider.

  Believing in the business philosophy of “Customer First, People Orientated” and adhering to the enterprise spirit of “Quality, Brand, Profession, Dedication”, Golden Triangle Group is moving forward concept innovation, technology innovation and management innovation. This will make us become the world’s leading services company to meet the rapid development.

  1480124231166000

  linjat e biznesit

  Pra, ne kemi kryer dhe për të krijuar një urë, e cila kthen konceptin tuaj ose projektimin në një produkt dhe të pranishëm në frontin e klientëve duke ofruar zgjidhje të besueshme të prodhimit dhe mbështetje inxhinierike, duke përfshirë New Produkt Hyrje (NPI), Printed Circuit Board (PCB) projektimin, Printed Circuit Board Kuvendi (PCBA), shtresë e jashtme (plastike dhe mendore) zgjidhjet.

   

  target.jpg

   

  (Target market: 1pcs~200sq.m/lot with high quality and services requirements)

  Ne jemi duke ofruar prodhimit PCB dhe kuvendit shërbime për klientët në vijim të mëdha në të gjithë botën.

  Ne jemi të angazhuar plotësisht për t'u bërë të besueshëm të shërbimeve të prodhimit elektronike partneri juaj.

  Le të punojmë së bashku për të fullfil qëllimet tuaja Marketplace.

  Electronics kontakt quajtur Nod tani!