• Phone: 86-0755- 85275761
  • Surélék: sales@gtpcb.com

    What we are capable of PCB Manufacturing & PCB Assembly?

    Products cover more than 100 countries and regions in the world 
    • fabrikasi PCB

      fabrikasi PCB

      3/3mils Mutilayers/HDI/Rigid-Flex/Hard Gold Plating
    • Majelis PCB

      Majelis PCB

      9 fully integrated SMT Line/0201SMD/0.12mm BGA/POP/FPC SMD
    • Test listrik

      Test listrik

      Programming/In-circuit Test/Function Test/Burn In Test
    • Box-Building

      Box-Building

      Plastic&Metal parts sourcing/Leading-edge box build service

    Produk & Services

    Products are exported all over the world

    Tentang Kami

    More than 14 years focus on PCB Fab

    Golden Triangle PCB & Panyiaran Ltd diadegkeun taun 2004 salaku produsén jasa PCB pinuh husus dina campuran tinggi, low / volume sedeng jeung purwa péngkolan rusuh pikeun R & D. produk urang anu loba dipaké dina telekomunikasi, aplikasi komputer, kontrol industri, tinggi - tungtungna éléktronika konsumén, perlakuan médis, produk militer jeung sajabana Salaku ogé, keur nyadiakeun nilai nambahan, urang bisa ogé nyadiakeun layanan suweng, nyadiakeun ku Cabang parusahaan urang di Wuhan , Propinsi Hubei.

    We are PCB Fab+EMS Provider

    Products cover more than 100 countries and regions in the world
    • A Bahan +

      A Bahan +

      High class PCB laminates/Original electronic components/Other parts
    • Fasilitas canggih

      Fasilitas canggih

      Panasonic SMT mounter(75,000chips/hr)/x-Ray/AOI/Automatic programming/Electrical test
    • 3 kritis QC

      3 kritis QC

      Incoming material/In-process quality control/Outgoing quality assurance
    • 100% Test

      100% Test

      All boards will be tested (ICT/FCT/Temp./Humidity/Drop/Vibration) before delivery.

    Mitra dipercaya

    produk nutupan leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon di produk dunya nutupan leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon di dunya
    • 图片14
    • 图片20
    • 图片13
    • 图片15
    • 图片16
    • 图片19
    • 图片17
    • 图片18
    • 图片21