• Telepon: 86-755-23501255 
  • Surélék: sales@gtpcb.com

    Kami pabrik tina PCB Ngajak + Majelis

    produk nutupan leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon di produk dunya nutupan leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon di dunya
    • fabrikasi PCB

      fabrikasi PCB

      3/3mils multilayers/HDI/impedance controlled/flexible/ENIG
    • Majelis PCB

      Majelis PCB

      7 SMT lines/0201 SMD/x-Ray BGA/AOI/Through hole soldering
    • Test listrik

      Test listrik

      Programming/In-circuit Test/Function Test/Burn In Test
    • Majelis produk

      Majelis produk

      Final product assembly lines/Plastic and metal parts sourcing

    Produk & Services

    produk nutupan leuwih ti 100 nagara

    Tentang Kami

    19 taun difokuskeun gedong cet jeung kai coatings

    Golden Triangle PCB & Panyiaran Ltd diadegkeun taun 2004 salaku produsén jasa PCB pinuh husus dina campuran tinggi, low / volume sedeng jeung purwa péngkolan rusuh pikeun R & D. produk urang anu loba dipaké dina telekomunikasi, aplikasi komputer, kontrol industri, tinggi - tungtungna éléktronika konsumén, perlakuan médis, produk militer jeung sajabana Salaku ogé, keur nyadiakeun nilai nambahan, urang bisa ogé nyadiakeun layanan suweng, nyadiakeun ku Cabang parusahaan urang di Wuhan , Propinsi Hubei.

    Kami pabrik tina PCB Ngajak + Majelis

    produk nutupan leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon di produk dunya nutupan leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon di dunya
    • A Bahan +

      A Bahan +

      High class PCB laminates/Original electronic components/Other parts
    • Fasilitas canggih

      Fasilitas canggih

      Samsung SMT mounter(75,000chips/hr)/x-Ray/AOI/Automatic programming/Electrical test
    • 3 kritis QC

      3 kritis QC

      Incoming material/In-process quality control/Outgoing quality assurance
    • 100% Test

      100% Test

      All boards will be tested (ICT/FCT/Temp./Humidity/Drop/Vibration) before delivery.

    Mitra dipercaya

    produk nutupan leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon di produk dunya nutupan leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon di dunya
    • 01
    • 01-1
    • 01-2
    • 01-3
    • 01-4
    • 01-5
    • 01-6
    • 01-7
    • 01-8