Service Kaluwihan - Golden Triangle PCB & Teknologi Co., Ltd
  • Phone: 86-0755- 85275761
  • E-mail: sales@gtpcb.com

    Service Kaluwihan

    Produk lan layanan sing 100% dijamin sesuai karo versi Latest saka IPC -6012C lan IPC- A-600H, malah kritis panjalukan pelanggan '. Saben usulan email, telpon utawa fax bakal mangsuli ing sabanjure 24 jam ing 7 dina saben minggu.
    Fast Delivery Wektu

    88
    (Kabeh Mahatenggi timbal wektu kita cepet timbal sawise podo rampung)
    Wide Range of Product
    We are saged ngasilaken PCB karo Telfon, Taconic, Rogers, Langkawi, Arlon, KB, materi Shengyi, uga FPC lan Al. PCB adhedhasar

    Taconic Teflon Rogers Flexible Aluminium

    8