PCB Manufacturing - Golden Triangle PCB & Teknologi Co., Ltd
  • Phone: 86-0755- 85275761
  • E-mail: sales@gtpcb.com

    PCB Manufacturing

     

    PCB Experts kurban PCBs inexpensive kanggo jumlah minangka sethitik minangka 1 Piece minangka dhuwur minangka 5,000 bêsik. Kajaba iku, perancang PCB kita katon liwat saben desain kanggo kesalahane potensial. Layanan iki ora bisa ditemokake ing omahé sing paling PCB pabrikan. Uga, kita tindakake banget ketat PCB manufacturingworkflow kanggo mesthekake pangiriman kualitas dhuwur. Golden Triangle pelanggan PCB teka saka macem-macem gedhe saka industri lan perangan bisnis, kayata semikonduktor, komputerisasi perusahaan, jaringan lan telekomunikasi, pasar nirkabel, medical lan biologi, industri lan ditempelake sistem, panyimpenan jaringan, electronics automotive, Toys digital, instruments laboratorium, etc. sing kok sampeyan bisa gumantung ing layanan PCBAmanufacturing lan Déwan PCB kita. Minangka kene, kita nyelehake PART kasus customer kita kanggo referensi. Kita bisa nindakake saka mbayangno. Umumé, pelanggan global kita duwe pengaruh ing ngisor iki layanan kita: nanggepi cepet, tingkat rega cukup, perspektif customer ndhuwur, prasetya kualitas.

     

    Boards Manufaktur PCB

     

    Golden Triangle PCB nandur modhal liwat 10 yuta USD kanggo fasilitas pabrik, kalebu PCB lan PCBA Alat Déwan (asam Tembaga Liwat-bolongan Plating, CNC Drilling, PCB Etching Machine, PCB Milling Machine, lumahing Gunung Machine, Reflow Oven, Automated Optical pengawasan (AOI) , Wave Soldering) lan sistem ilmiah Manajemen, liwat kang PCB lan Déwan PCB syarat bisa kawujud ing kualitas dhuwur lan sesuai standar internasional.

    Electronics Contact manthuk Saiki!

    Kapabilitas PCB Manufacturing

    • ukuran pengeboran cilik saka 0.1mm (~ 4mil)
    • 1 kanggo 36 lapisan
    • Kaku (standar FR4), lentur, Aluminium digawe.
    • FR4 *, Rogers, Duriod, Polyimide, CEM1,3, etc.
    • kekandelan Pengolahan PCB miwiti ing 8mil kanggo kaku lan 0.2mm kanggo lentur.
    • 0,4 ons kanggo 4 ons tembaga
    • Minimal Trace / Space saka 3mil.
    • Rampung kalebu; kecemplung Gold, Silver, Tin, Lead HASL free lan OSP.
    • werna Board Rampung; Green, Blue, Black, Kuning, Red, Putih.

    Kita milih A Copperplate + bahan kanggo mesthekake stabil kinerja (general FR-4) of pabrikan PCB. Sak proses Manufaktur PCBA, tembaga otomatis garis plating lan mesin ngebur-kacepetan dhuwur (account: TMAX) kanggo nggawe akurasi lan pangiriman cepet dijamin. Kabeh papan sirkuit dicithak bisa dideteksi dening mesin kloter satelit otomatis majeng (utawa pigura test) ing orane tumrap sekolah sakteruse kanggo nggawe manawa saben PCB iku OK saka sirkuit utama kanggo wangun njaba. Kanthi tataran dhisikan desain PCB, wektu iku tansah banget wigati. Kita cepet-siji kanggo Stamping PCB Déwan, ECO (Engineering pangowahan pesenan) lan BGA reballing / nulis ulang layanan ndadekke mimpin karo gati paling, ora volume supaya prakara (minangka sethitik minangka salah siji Piece). layanan Express 20 jam PCB sampel kita wis saver urip kanggo akeh tim desain produk ageng madhep wates ketat. engineer Kita bakal tindakake ketat lan olahan etos pcba kanggo nindakake proses Manufaktur PCB lan Déwan PCB. Boards PCBA kita sing digunakake dadi kanggo pelanggan saka macem-macem industri, kayata mobil, medical & kesehatan, kertu sistem, lan elektronik konsumen. Umumé, nepaki standar Manajemen kualitas ISO lan IPC-A-610E saindhenging fase bahan mlebu, printing layar, Smt, aoi, ipqc, daptar acara lan test PCBA. Umumé, PCB rancangan bisa uga dadi dening kita. Awit kita nampa solusi produk mlebet, kabeh proses sakteruse bakal kontrol dening Manajemen etos PDCA ketat kita. engineers darmabakti Kita bakal komunikasi pas wektune karo sampeyan lan mutusake masalah masalah sembarang. Menapa malih, Kapabilitas Manufaktur PCBA global kita bisa ngurangi biaya ngluwihi pangarepan lan tanpa musuhan. Kita bakal dadi produsen PCB lan Déwan PCB partner paling.

     

    laminate PCB

     

    (Kanggo gambar liyane monggo klik kene)

    PCB Manufacturing Quality Control

    Kita milih sheet supplier ndhuwur kanggo mesthekake stabil kinerja (general FR-4). Sak suwene proses Manufaktur, tembaga otomatis garis plating lan mesin ngebur-kacepetan dhuwur (account: TMAX) kanggo nggawe akurasi lan pangiriman cepet dijamin. Kabeh papan sirkuit dicithak bisa dideteksi dening mesin kloter satelit otomatis majeng (utawa pigura test) ing orane tumrap sekolah sakteruse kanggo nggawe manawa saben PCB iku OK saka sirkuit utama kanggo wangun njaba.

    Various Manufacturing PCB

    We nandur modhal liwat 10 yuta USD ing Alat PCB kalebu garis electroplate, mesin ngebur, mabur satelit, screener teks etc. Kabeh iki kanggo aturan sing kemampuan saben wulan 15,000 meter PCB Manufaktur, kang ditrapake kanggo pesenan bisnis cilik-medium-gedhe . Supaya bisa ketemu macem-macem panjaluk pasar, kita wis metu solusi Manufaktur beda kanggo ngisor jinis PCB. Ing cara iki, kita bisa nyekel munggah karo kabutuhan customer ngembangaken liwat layanan fleksibel kita.

    Flexible Manufaktur sirkuit dicithak Manufaktur PCB IPM Aluminium Manufaktur PCB
    Kaku Manufaktur PCB lentur Carbon Manufaktur ink PCB Wuta disarèkaké liwat Manufaktur PCB
    tembaga Heavy Manufaktur PCB Manufaktur impedansi PCB Diobong ing PCB Manufaktur Papan
    Mil-spek Manufaktur PCB Manufaktur PCB Automotive Network Manufaktur Komunikasi PCB
    Manufaktur backplane PCB Lead Manufaktur PCB free Manufaktur PCB biaya kurang
    4 Layer Manufaktur PCB 6 Layer Manufaktur PCB 8 Layer Manufaktur PCB

    Yen sampeyan wis rampung proses PCB Manufaktur, saiki iku wektu kanggo nyiapake bahan mlebu miturut dhaftar BOM lan urip ing phase Déwan PCB utawa mriksa bali desain PCB. Uga kanggo rincian liyane, sampeyan bisa maneh liyane layanan kita.

    Electronics Contact manthuk Saiki!