Nepangkeun - Golden Triangle PCB & Panyiaran Co., Ltd
  • Phone: 86-0755- 85275761
  • Surélék: sales@gtpcb.com

    Tentang Kami

    Golden Triangle PCB & Technologies Ltd was founded in 2004 as a full service PCB manufacturer specialized in high mix, low/medium volume and quick turn prototypes for R&D. Our products are widely used in telecommunication,power,automotive product, computer application, industrial control, high - end consumer electronics, medical treatment, military product and etc. As well, to supply added value, we can also supply EMS services, providing by our company branch in Wuhan, Hubei Province.

    pabrik urang Location: Dua pabrik PCB anu lokasina di Shenzhen Cina, pabrik lianna suweng anu lokasina di Wuhan Cina. Aya leuwih ti 800 pagawé di dua pabrik kalawan aréa produksi leuwih ti 10.000 méter pasagi sarta sabudeureun 60,000sq.m kamampuhan produksi. Ieu bakal masihan kami kamampuhan suplai unrivaled di Cina jeung mantuan kami di delivering tingkat Golden Service ka konsumén urang ayeuna jeung engke di imah jeung di mancanagara.

    Percanten dina filsafat bisnis tina "Palanggan Kahiji, Jalma Orientated" na adhering ka sumanget perusahaan tina "Quality, Brand, Profesi, kumawula", Golden Triangle PCB geus pindah ka hareup inovasi konsép, inovasi téhnologi jeung inovasi manajemén. Ieu bakal nyieun urang jadi parusahaan jasa PCB ngarah sarta jasa suweng sadunya papanggih ngembangkeun gancang.