PCB Manufaktur - Golden Triangle PCB & Panyiaran Co., Ltd
  • Phone: 86-0755- 85275761
  • Surélék: sales@gtpcb.com

    PCB Manufaktur

     

    PCB Para ahli nawiskeun PCBs murah pikeun jumlah sakumaha saeutik jadi 1 potongan ka saluhur 5,000 lembar. Sajaba ti éta, désainer PCB kami kasampak leuwih unggal design keur kasalahan poténsial. Ieu ladénan teu bisa kapanggih dina paling imah PCB fabrikasi. Ogé, urang tuturkeun ketat pisan PCB manufacturingworkflow pikeun mastikeun pangiriman kualitas luhur. Golden Triangle konsumén PCB datangna ti rupa badag industri jeung bagéan bisnis, kayaning semikonduktor, komputasi perusahaan, jaringan jeung telekomunikasi, pasar nirkabel, médis sarta biologis, industri jeung study sistem, gudang jaringan, éléktronika otomotif, Toys digital, instrumen laboratorium, jsb Éta pisan sababna naha anjeun bisa ngandelkeun jasa PCBAmanufacturing na assembly PCB urang. Salaku dieu, urang nempatkeun bagian kasus customer kami keur rujukan anjeun. Urang tiasa ngalakukeun ti anjeun ngabayangkeun. Sacara umum, konsumén global urang gaduh tayangan handap tina jasa kami: respon gancang, tingkat harga lumrah, sudut pandang customer luhur, komitmen kualitas.

     

    papan manufaktur pcb

     

    Golden Triangle PCB invested leuwih 10 juta USD keur fasilitas pabrik, kaasup PCB na PCBA equipments assembly (asam Tambaga Ngaliwatan-liang Plating, CNC pangeboran, PCB Etching Mesin, PCB panggilingan Mesin, Surface Gunung Mesin, Reflow Oven, otomatis optik Inspection (AOI) , Wave Soldering) jeung sistem ilmiah manajemén, ngaliwatan nu PCB na assembly PCB sasuai ka nu Anjeun bisa kaeusi dina kualitasna alus sarta luyu standar internasional.

    Electronics kontak unggeuk Ayeuna!

    Sorangan PCB Manufaktur

    • Ukuran bor pangleutikna 0.1mm (~ 4mil)
    • 1 nepi 36 lapisan
    • Kaku (baku FR4), Flex, Aluminium dijieun.
    • FR4 *, Saduy, Duriod, Polyimide, CEM1,3, jsb
    • ketebalan fabrikasi PCB dimimitian di 8mil pikeun kaku jeung 0.2mm pikeun Flex.
    • 0,4 ounce ka 4 ounce tambaga
    • Minimum Trace / Spasi of 3mil.
    • Rengse ngawengku; immersion emas, pérak, Tin, Diterangkeun HASL bébas tur OSP.
    • kelir dewan finish; Héjo, Bulao, Hideung, Yellow, Beureum, bodas.

    Urang milih A copperplate + kelas pikeun mastikeun kinerja stabil (umum FR-4) tina fabrikasi PCB. Salila prosés manufaktur PCBA, tambaga otomatis garis plating tur mesin pangeboran-speed tinggi (brand: TMAX) sangkan akurasi sarta pangiriman gancang dijamin. Kabéh circuit board dicitak bakal ditandaan ku mesin ngapung usik otomatis canggih (atawa pigura test) dina hambalan saterusna pikeun mastikeun unggal PCB nyaeta OK ti sirkuit jero kana bentuk luar. Jeung tahap awal design PCB, timing sok pisan krusial. Urang gancang-péngkolan keur prototyping PCB assembly, eco (Téknik robah pesenan) jeung bga reballing / rework jasa brings waktos kalungguhan Anjeun jeung hal pangluhurna, euweuh volume urutan masalah (sakumaha saeutik salaku salah sapotong). jasa express 20 jam PCB sampel urang geus geus a saver hirup keur loba tim desain produk badag nyanghareup deadlines ketat. insinyur urang bakal nuturkeun ketat tur refined workflow pcba nedunan proses manufaktur pcb na assembly pcb. papan PCBA kami anu lega dilayanan pikeun konsumén tina rupa-rupa industri, kayaning mobil, médis & kaséhatan, kartu sistem, sarta éléktronika konsumén. Umumna, urang minuhan standar manajemén kualitas ISO jeung IPC-A-610E sakuliah fase bahan asup, percetakan layar, smt, aoi, ipqc, dip sarta uji PCBA. Sacara umum, PCB prototipe Anjeun bisa ogé dilayanan ku kami. Saprak kami nampi solusi produk drafted anjeun, kabeh proses saterusna bakal dikawasa ku manajemen workflow PDCA ketat urang. insinyur dedicated kami baris berkomunikasi timely sareng anjeun tur ngabéréskeun masalah nanaon. Leuwih ti éta, kamampuan manufaktur PCBA global urang bisa ngurangan waragad Anjeun saluareun ekspektasi sarta tanpa repot wae. Urang bakal produsén PCB na assembly PCB pasangan pangalusna anjeun.

     

    laminate pcb

     

    (Pikeun leuwih gambar mangga klik di dieu)

    PCB Manufaktur Control Quality

    Urang milih sepré suppliers luhur pikeun mastikeun kinerja stabil (umum FR-4). Salila prosés manufaktur, tambaga otomatis garis plating tur mesin pangeboran-speed tinggi (brand: TMAX) sangkan akurasi sarta pangiriman gancang dijamin. Kabéh circuit board dicitak bakal ditandaan ku mesin ngapung usik otomatis canggih (atawa pigura test) dina hambalan saterusna pikeun mastikeun unggal PCB nyaeta OK ti sirkuit jero kana bentuk luar.

    Rupa-rupa Manufaktur PCB

    Urang invested leuwih 10 juta USD on equipments PCB kaasup garis electroplate, mesin pangeboran, ngalayang usik, screener téks jsb Sakabéh ieu pikeun maturan anjeun kamampuan bulanan 15.000 méter pasagi PCB manufaktur, nu lumaku keur pesenan bisnis leutik-sedeng-badag . Dina urutan papanggih rupa-rupa tungtutan pasaran, urang nyieun kaluar solusi manufaktur béda pikeun handap jenis PCB. Ku cara kieu, bisa nyekel up kalawan kaperluan customer ngembangna ngaliwatan jasa fléksibel urang.

    Fléksibel manufaktur circuit dicitak manufaktur PCB IPM Aluminium manufaktur PCB
    Kaku manufaktur PCB flex Karbon manufaktur tinta PCB Buta dikubur via manufaktur PCB
    tambaga beurat manufaktur PCB manufaktur impedansi PCB Kaduruk di PCB manufaktur dewan
    Mil-Spesifikasina manufaktur PCB manufaktur PCB otomotif Network manufaktur komunikasi PCB
    manufaktur Backplane PCB Kalungguhan manufaktur PCB bébas manufaktur PCB béaya rendah
    4 Lapisan manufaktur PCB 6 Lapisan manufaktur PCB 8 Lapisan manufaktur PCB

    Saatos réngsé prosés PCB manufaktur, ayeuna éta waktu nyiapkeun bahan asup nurutkeun daftar Baturan tur mimitian up fase assembly PCB atanapi parios deui rarancang PCB. Ogé pikeun leuwih rinci, anjeun tiasa marios deui jasa urang.

    Electronics kontak unggeuk Ayeuna!